Salong QeteshHem.html

Målet för kursen är att du ska genomgå en gedigen utbildning inom branschen för att du i slutändan ska bli en certifierad nagelterapeut.

Vi erbjuder en grundlig utbildning för att förbereda dig som nagelterapeut.  Programmet är utformat så att du på ett professionellt sätt ska kunna vara förberedd för mötet med dina kunder, och innehåller såväl kunskap i anatomi, nagelsjukdomar, manikyr, konstmaterial, etik, arbetsmoral, hygien och arbetsergonomi. För att ytterligare göra din grund mer stabil så ger vi dig även en utbildning i ekonomi och marknadsföring, och på så vis ökar din självsäkerhet inom ditt yrke som nagelterapeut och därtill få nöjda kunder som återkommer.

Kursen omfattar 16 moment, fördelat i ca 75 timmar. Vi erbjuder både dags- och intensiva kvällskurser för dig som arbetar. Vi kan också erbjuda dig ett

antal kompletterande kurser för att du skall kunna bättra på dina kunskaper och samtidigt bredda ditt utbud av tjänster.

Vi kommer att stå till tjänst under hela din karriär och tillsammans med dig forma receptet till din framgång.

Vi erbjuder såväl dagskurser som intensivkurser. Utbildningen kostar

25 000kr exklusive moms som ett helt paket. För enskilda kurser kontakta salongen.

Kompletterande kurser och vidareutbildning erbjuds även för att utvidga och förbättra dina tjänster i ditt egna företag.

 

Tveka inte att kontakta oss!

För ytterligare information om produkterna så kan du besöka Abalico.

Vid eventuella frågor samt kursbokning ber vi dig kontakta oss via e-post.

Nagelförlängningskurs