Salong QeteshHem.html

Från antiken till verklighet..

 

Namnet "Qetesh" är inspirerat utav den egyptiska kärleks- och skönhetsgudinnan. Vi siktar på att skapa en helhet inom skönhet där vi kan erbjuda heltäckande tjänster för dig med dina personliga önskemål som utgångspunkt. Utifrån detta koncept har vi valt att döpa salongen till Qetesh, som avstamp för vår dagliga möte med kunder.

Salongen startade Augusti 2006 efter att Susanne färdigställt sin utbildning i London inom nagelvård, och november 2007 flyttade vi till vår nya fräscha salong i Hässleholms galleria där vi befinner oss än idag. Samtidigt som detta blev vi instruktörer och leverantörer för Novalash samt Abalico för frans- och nagelförlängning. Idag är vi fyra frisörer, två nagelterapeuter, en massör, en medicinsk fotvårdare och en laserterapeut. Med denna bakgrund så kan vi idag stolt erbjuda utbildning, produkter och ett gediget handarbete inom vår bransch.

Inom frisering så erbjuder vi bl.a. klippning, färg, rak- och vanlig permanent, hårförlängning, fest- och bruduppsättningar samt läggning.

Vi välkomnar både nya och gamla kunder i alla åldrar till vår fräscha salong.